Bedrijfstraining

IMG_9257.jpg
 

 

Raymond Kuiper heeft naast zijn ervaring als mindfulness/yoga docent ruime ervaring in het bedrijfsleven. Hij is van mening dat beoefening van mindfulness op de werkvloer een oplossing kan bieden aan de talloze uitdagingen waar bedrijven voor staan. 

Het percentage van de Nederlandse beroepsbevolking wat lijdt onder burn-out symptomen (rond 20%) liegt er niet om. Meer dan ooit is er behoefte aan een stukje berusting en ontspanning op de werkvloer. Investeren in de gezondheid van werknemers loont. Mindfulness/yoga vermindert stress en bevordert de creativiteit en concentratie. Door regelmatige beoefening worden medewerkers bewuster van zichzelf en zullen ze signalen van stress sneller herkennen en vroegtijdig kunnen ingrijpen. In plaats van alleen te vertrouwen op ratio, stimuleert mindfulness tevens het gebruik van intuïtie. In deze steeds sneller veranderende maatschappij, wordt de combinatie tussen ratio en intuïtie steeds noodzakelijker om kansen te blijven zien en te blijven ontwikkelen. Graag denk ik mee over de verschillende mogelijkheden om mindfulness/yoga aan te bieden binnen uw organisatie. 

Workshops

Naast mindfulness trajecten binnen bedrijven, verzorgen wij mindfulness/yoga workshops tijdens bedrijfsuitjes of team building evenementen. 

Onze teammiddag stond in het teken van reflectie en successen vieren. Raymond heeft voor een geweldige start gezorgd. Zijn rustige en plezierige stem, zijn keuze voor een 'proeverij 'van mindfulness, yoga en meditatie oefeningen zorgden voor een 'stille' gemoedstoestand. Hierdoor bereikten wij later meer diepgang in het programma.’ 

Simone van Vorselen, Consultant Management Development
Albert Heijn, Provincialeweg 11 Zaandam